Przykro nam, że rezygnujesz z naszych usług, ale rozumiemy, że możesz chcieć zamknąć swoje konto, jeśli już z niego nie korzystasz. Pamiętaj, że kiedy zamkniesz konto, nie będzie już ono dostępne dla Ciebie ani dla nikogo innego.

Aby usunąć swoje konto, skontaktuj się z naszym Centrum Obsługi Klienta - dane kontaktowe znajdziesz tutaj.